Hemmottele itseäsi

Pisaralla luksusta

Tutustu kansainvälisesti palkittuihin tuotteisiimme, jotka sisältävät kultaa, shampanjaa ja muita ihania 100% luonnollisia raaka-aineita. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa, jollaista et ole ennen kokeillut.

kaikki tuotteet

Purodoré - A DROP OF NORDIC LUXURY®

Purodorén luonnonkosmetiikkatuotteet tuovat ripauksen luksusta ihonhoitoosi. Ihonhoitotuotteemme sisältävät mm. kultaa, shampanjauutetta, silkkiä, tryffeliä, ruusua, lakansiemenöljyä, vadelmaa... ja paljon muuta ihanaa. Valitsimme nämä ylelliset raaka-aineet siksi, että niiden on kliinisesti todistettu olevan tehokkaita anti-aging aineita. Ja siksi, että nämä ainesosat todella hemmottelevat aistejasi ja ihoasi. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu -tunnus. Ostaessasi Purodorén tuotteita teet vastuullisen valinnan. Toivomme, että löydät valikoimastamme oman pisarasi luksusta.

Gold collection

Yhdistimme huippuluokan luonnolliset raaka-aineet kuten kullan, silkin ja shampanjan ylelliseen käyttökokemukseen.

UUTTA

Spa -tuotesarja

Täynnä antioksidantteja. Täynnä uniikkeja raaka-aineita, joita ihosi rakastaa.

Tutustu Spa -sarjaan
Hemmottele itseäsi
Pisaralla luonnollista luksusta

Uusi ravitseva Nourishing Facial Oil -kasvoöljy on ihosi paras ystävä. Tämä vitamiineja täynnä oleva pehmeä öljy sisältää ainoastaan hoitavia luomu raaka-aineita, ei muuta. 100% luonnollinen, 99% raaka-aineista luomuviljeltyjä & villinä kasvaneita.

Ole ihollesi ystävällinen.

Don't take our word for it

Kun tähän kavalkadiin yhdistää faktan, että tuotteet ovat täysin vailla esteriöljyjen kaltaisia kosmeettisia täyteaineita (ja tuntuvat silti iholla silkkisen ylellisiltä – taitavan formuloijan taidonnäyte) – JA, aktiiviaineiden pitoisuudet ovat kymmen- tai jopa satakertaisia tavanomaisen kosmetiikan pitoisuuksiin verrattuna, voi alkaa ymmärtää, miten korkealaatuisesta sarjasta Purodorén kohdalla puhutaan.

Karkkipäivä-blogin Sanni

22 vuoden kosmetologikokemuksella suosittelen Purodorén tuotteita lämpimästi.

Piia, SKY-CIDESCO kosmetologi
★★★★★

Rakastan sitä 5-tähden kokemusta, jonka kasvovoide tarjoaa. Tuoksu on taivaallinen ja voide tuntuu kasvoilla kevyeltä, mutta kuitenkin täyteläiseltä. Lisäpisteitä fiksusta (ja kauniista) pakkauksesta.

Saana, asiakas
★★★★★

Käytän päivä-/yövoidetta, puhdistavaa tuotetta ja silmänympärysvoidetta. Etenkin puhdistava tuote jättää ihanan fiiliksen jälkeensä. Nopeasti huomasin ihon punoituksen vähentyneen. Suositus.

Katariina, asiakas

Normaalisti tutustuessani uusiin luonnonkosmetiikan tuotteisiin, löydän aineosien joukosta yhden tai kaksi erityistä raaka-ainetta, jotka ovat niin sanottuja "tehoboostaajia". Purodorén kohdalla raaka-ainelista on kuitenkin kuin jalokivikauppa, jossa seuraavassa vitriinissä oleva kivi on aina toista kauniimpi.

Mia / Beauty Highlights blogi