Uniikit ihonhoitotuotteet

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa läpinäkyvillä ainesosaluetteloilla. Jäljitettävät ja vastuulliset raaka-aineet.

Tutustu tuotteisiin

Purodoré - suomalaista luonnonkosmetiikkaa ripauksella luksusta

A drop of Nordic luxury - Purodoré on luonnonkosmetiikkasarja, joka tuo pisaran luksusta ihonhoitoosi. Ylellinen ihonhoitosarjamme on valmistettu arvokkaimmista ja puhtaimmista luonnonkosmetiikan raaka-aineista.

Tuotteissamme on poikkeuksellisen suuret pitoisuudet vaikuttavia raaka-aineita, joka tekee sarjasta hoitolatason kosmetiikkaa. Ja millaisia raaka-aineita! Kultaa, ruusua, silkkiuutetta, shampanjaa, tryffeliä, ruusunmarjaa, lakkaa…parasta mitä voit ihollesi tarjota.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu -tunnus. Ostaessasi Purodorén tuotteita teet vastuullisen valinnan.

Toivomme, että löydät tuotesarjastamme oman pisarasi luksusta!

REVITALISING DAY & NIGHT GOLD CREAM

Kaikille ihotyypeille sopiva todellinen tehovoide, joka kirkastaa, kiinteyttää ja saa ihosi hehkumaan! Sisältää Vigna aconitifolia (kastepapu) uutetta, joka on 100% luonnollinen vaihtoehto A-vitamiinijohdannaiselle retinolille. Kastepavun avulla saat huipputulokset ilman retinolin haittavaikutuksia.

Lue lisää

GOLD RENEWING SERUM

Uudistava kasvoseerumi tukee ihon luonnollista uusiutumista ja kykyä muodostaa kollageenia. Silottaa juonteita ja tarjoaa intensiivistä kosteutusta. Seerumi sisältää erittäin suuren määrän vaikuttavia raaka-aineita mukaan lukien nukleiinihappoja, lakan siemenöljyä, patentoitua Collageneer® -valmistetta ja liposomeja.

Lue lisää

CERAMIDE & GOLD FIRMING EYE CREAM

Kosteuttava silmänympärysvoide, joka tarjoaa intensiivistä hoitoa silmänympärysiholle. Silottaa juonteita, ja tekee silmänympärysihosta kiinteämmän ja heleämmän. Auttaa vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia.

Lue lisää

SMOOTHING SILK TONER

Palauta ihosi kosteustasapaino! Tämä luonnollinen ja rauhoittava kasvovesi pehmentää ihoa jättäen raikkaan tunteen. Tekee ihosta silkkisen tuntuisen samalla kosteuttaen ja kiinteyttäen ihoa.

Lue lisää

GOLDEN MILK CLEANSER

Hellävarainen ja rauhoittava puhdistusmaito poistaa myös meikin silmiä ärsyttämättä. Puhdistusmaito, joka hoitaa ihoa pesun aikana, jättää pehmeän tunteen iholle sekä samalla kiinteyttää ihoa. Suojaa, kosteuttaa ja ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Lue lisää

Käyttäjien kokemuksia

Kun tähän kavalkadiin yhdistää faktan, että tuotteet ovat täysin vailla esteriöljyjen kaltaisia kosmeettisia täyteaineita (ja tuntuvat silti iholla silkkisen ylellisiltä – taitavan formuloijan taidonnäyte) – JA, aktiiviaineiden pitoisuudet ovat kymmen- tai jopa satakertaisia tavanomaisen kosmetiikan pitoisuuksiin verrattuna, voi alkaa ymmärtää, miten korkealaatuisesta sarjasta Purodorén kohdalla puhutaan.

Karkkipäivä-blogin Sanni
★★★★★

22 vuoden kosmetologikokemuksella suosittelen Purodorén tuotteita lämpimästi.

Piia, SKY-CIDESCO kosmetologi
★★★★★

Nappivalinta tähän vuodenaikaan. Iho kaipaa hieman hoivaa ja luksusta.

Anna
★★★★★

Käytän päivä-/yövoidetta, puhdistavaa tuotetta ja silmänympärysvoidetta. Etenkin puhdistava tuote jättää ihanan fiiliksen jälkeensä. Nopeasti huomasin ihon punoituksen vähentyneen. Suositus.

Katariina
★★★★★

I love trying new skincare products. Finally, Purodoré gives the best results to my skin!

Oriza, SKY-CIDESCO cosmetologist