Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

KÄYTTÄMÄLLÄ TÄTÄ PALVELUA HYVÄKSYT TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN

Tässä tietosuojaselosteessa annamme yksityiskohtaisia tietoja siitä, milloin ja miksi keräämme henkilökohtaisia tietoja, miten käytämme niitä, sekä ehdot, joiden mukaisesti voimme luovuttaa tietoja muille, ja kuinka pidämme ne turvassa.

Rekisterinpitäjä kerää, valvoo ja käsittelee sivuston henkilötietoja. Rekisterinpitäjä on Jollas Cosmetics Oy (y-tunnus 3194186-6), Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki. Purodoré on Jollas Cosmetics Oy:n rekisteröity aputoiminimi. Noudatamme Suomen tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 2016 mukaisia vaatimuksia.

Olemme sitoutuneet ylläpitämään verkkosivuillamme vierailevien käyttäjien luottamusta pitämällä henkilötiedot turvassa ja kunnioittamalla yksityisyyden suojaan liittyviä oikeuksia.

Käsittelemme aina tietojasi oikeudenmukaisesti ja lainmukaisesti.

Emme vuokraa tai myy henkilötietojasi muille organisaatioille tai yrityksille.

1. KÄSITELTÄVÄT TIEDOT

Saamme henkilökohtaisia tietoja sinusta eri lähteistä. Tämä sisältää henkilökohtaiset tiedot, jotka annat meille suoraan, saamme muista lähteistä, tai jotka keräämme automaattisin keinoin.

Tiedot, jotka toimitat meille.  Kun vierailet verkkosivustolla tai osallistuessasi tiettyihin palveluihin, haet pääsyä tiettyyn sisältöön tai ominaisuuksiin tai olet suoraan yhteydessä meihin, saatamme kerätä sinulta erityyppisiä tietoja, kuten esimerkiksi:

  • Yhteystiedot (kuten nimi, postiosoite, sähköposti ja/tai puhelinnumero);
  • Maksutiedot: kun suoritat tapahtuman sivuston kautta. Emme säilytä maksutietojasi. 
  • Arvostelut, kommentit ja/tai kyselyt blogissamme tai sosiaalisen median kanavissa;
  • Muut tiedot, jotka saatat antaa meille, kun täytät lomakkeen, esim. "Ota yhteyttä".

Muista lähteistä saadut tiedot. Saatamme saada sinusta henkilökohtaisia tietoja palveluiden yhteydessä julkisesti ja kaupallisesti saatavista lähteistä sekä kumppaneiltamme kuten mainosverkostoista tai sosiaalisen median palveluista muun muassa:

  • Väestötiedot (kuten sukupuoli, ikäryhmä, koulutustaso);

Palveluidemme kautta automaattisin keinoin kerätty tieto. Voimme kerätä automaattisin keinoin (kuten evästeet, verkkojäljitteet, verkkopalvelinlokit, JavaScript ja muut vastaavat tekniikat) tiettyjä tietoja, esimerkiksi:

  • IP-osoitteesi
  • Laitetiedot, mukaan lukien yksilölliset tunnisteet ja yhteystiedot, mukaan lukien mobiililaitteiden mainostunnukset (esim. Applen IDFA tai Googlen AAID) ja Internet-yhteyden keinot (esim. WiFi-yhteys, ISP), joilla voidaan tunnistaa tällaisten laitteiden fyysinen sijainti, sovellettavan lain mukaisesti;
  • Laitteesi tyyppi ja asetukset, käytetty ohjelmisto, selaintyyppi ja käyttöjärjestelmä;
  • Verkkosivustot tai muut palvelut, joilla kävit ennen Palveluissa vierailua ja sen jälkeen (viittaava URL-osoite);
  • Web-sivut ja mainokset, joita tarkastelet ja joiden linkkejä painat ja mitä hakukyselyitä olet mahdollisesti suorittanut, Palvelut (napsautusreitti);
  • Katselukäyttäytyminen, mukaan lukien katsomasi sisältö, kuinka kauan katsot sisältöä, saamasi palvelun laatu ja mainokset, joita sinulle on näytetty tai joiden kanssa olet ollut vuorovaikutuksessa.
  • Päivämäärät ja ajat, kun käytät Palveluja;
  • Sijaintitiedot, mukaan lukien kaupunki, IP-osoitteeseesi liittyvä postinumero, WiFi-kolmiomittauksella saadut tiedot ja tarkat sijaintitiedot mobiilisovelluksesi GPS-pohjaisista toiminnoista, sinun suostumuksellasi;

2. EVÄSTEET JA VASTAAVAT TEKNIIKAT

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka me tai muut lähetämme ja tallennamme tietokoneellesi, jotta tietokoneesi, selaimesi, mobiilisovelluksesi tai muu sovellus voidaan tunnistaa ainutlaatuiseksi, kun seuraavan kerran käytät Palveluita tai verkkokauppaa tai vierailet niissä. Evästeet voivat myös heijastaa sinua koskevia väestötietoja tai muita lähettämiisi tietoihin liittyviä tietoja. Yksi evästeiden käyttötapa tai seuraus on se, että voit vastaanottaa räätälöityjä mainoksia, hälytyksiä, sisältöä, palveluita tai tietoja. Voit vapaasti hylätä käyttämämme evästeet säätämällä selaimesi asetuksia, mutta jotkin ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä tai toimi oikein, jos evästeet eivät ole käytössä. Jotkut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat myös käyttää omia evästeitään.

Lisäksi me, palveluntarjoajamme ja muut käytämme Palveluissa joskus tiedonkeruumekanismeja, mukaan lukien mm. verkkojäljitteet, clear GIF -kuvat, pikselit ja/tai tunnisteet. Ne suorittavat tilastollisia ja hallinnollisia toimintoja, kuten sivuston ja sivun liikenteen mittaamista, mainontareittien tarkistamista, käyttäjien kiinnostuksen kohteiden ja toiminnan ymmärtämistä, asiaan liittyvien tietojen (kuten tiettyä selainta, laitetta tai IP-osoitetta koskevien tietojen) keräämistä ja kuvien sijoittamista. Näiden tarkoitus on auttaa sinua saamaan parempi verkkokokemus sivustollamme. Tällaisia mekanismeja ei välttämättä ole suunniteltu keräämään henkilötietoja. Lisäksi, jos olet antanut sähköpostiosoitteesi, saatamme käyttää ei-ihmisen luettavissa olevaa muotoa (tai "tiivistelmää") sähköosoitteestasi toimittaaksemme tai helpottaaksemme sinulle asiaankuuluvien mainosten ja tietojen lähettämistä sinulle tai Palveluiden tai muiden verkkosivustojen tai median kautta tai niiden välityksellä, mukaan lukien esimerkiksi suositut sosiaalisen median sivustot ja ominaisuudet. 

3. MITEN KÄYTÄMME SAAMIAMME TIETOJA

Me tai puolestamme toimivat palveluntarjoajat voivat käyttää sinulta ja sinusta kerättyjä tietoja:

  • Tarjotakseen palvelujamme, mukaan lukien ostoksen valtuuttaminen tai pyytämäsi tapahtuman suorittaminen;
  • Lähettääkseen mainosmateriaalia sekä Facebook-, Instagram- ja Twitter -mainoksia, ilmoituksia saatavilla olevista tarjouksista ja muuta viestintää;
  • Kommunikoidakseen erityistapahtumista, promootioista, ohjelmista, tarjouksista, kyselyistä, kilpailuista ja markkinatutkimuksista ja hallitakseen niihin osallistumista;
  • Vastatakseen kysymyksiisi sinulta ja muilta kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien lainvalvontaviranomaisten tiedustelut;
  • Henkilötietojen anonymisointiin tai tunnistamisen poistamiseen tarjotakseen kolmansille osapuolille koottuja dataraportteja, joissa esitetään anonyymejä tietoja ja muita ei-henkilökohtaisia tietoja;
  • Tarjotakseen teknistä tukea;
  • Luodakseen ehdotuksia sisällön tyypistä, josta saatat nauttia;
  • Täydentääkseen suoraan sinulta ja/tai automaattisista keinoista kerättyjä henkilötietojasi julkisilla ja kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä saatavilla lisätiedoilla ja/tai yhteistyökumppaneidemme ja liikekumppaneidemme tiedoilla;
  • Yhdistääkseen selaimesi ja/tai laitteesi muihin käyttämiisi selaimiin tai laitteisiin tarkoituksenmukaisen ja helpomman pääsyn tarjoamiseksi sisältöön, mainontaan eri selaimilla ja laitteilla sekä muihin operatiivisiin/liiketoimintatarkoituksiin.
  • Hallitakseen, arvioidakseen ja parantaakseen liiketoimintaamme (mukaan lukien palvelujemme kehittäminen, parantaminen, analysointi ja parantaminen; viestinnän hallinta; työhakemusten tarkastelu ja käsittely, tietojen ja tilastollisten analyysien suorittaminen ja kirjanpito, tilintarkastus ja muut sisäiset toiminnot);
  • Suojautuakseen petoksilta ja muulta laittomalta toiminnalta, vaatimuksilta ja muilta velvollisuuksilta, tunnistaakseen ja estääkseen ne;
  • Noudattaakseen sovellettavia lakisääteisiä vaatimuksia, asiaankuuluvia toimialan standardeja, sopimusvelvoitteita sekä palveluehtojamme ja muita käytäntöjämme ja pannakseen ne täytäntöön; ja
  • Muilla tavoilla, joista annamme erityisen ilmoituksen keräyksen yhteydessä.

Huomion arvoista on, että emme luovuta henkilötietojasi koskaan muille yrityksille suoramarkkinointitarkoituksiin. 

4. HENKILÖTIETOJEN ILMOITTAMINEN

Voimme paljastaa henkilökohtaisia tietojasi tietyille kolmansille osapuolille, mukaan lukien:

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka suorittavat palveluja puolestamme, kuten IT- ja sähköpostinjakelupalvelujen tarjoajat, jotka voivat käyttää henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin;

Neuvonantajat, kuten kirjanpitäjät, asianajajat ja konsultit;

Jos myymme tai ostamme liiketoimintaa tai omaisuutta, tällaisen liiketoiminnan tai omaisuuden mahdollinen myyjä tai ostaja (ja heidän neuvonantajansa), jotka voivat käyttää henkilötietoja myynnin tai oston yhteydessä;

Jos Purodoré tai olennaisesti kaikki sen varat ovat kolmannen osapuolen hankkimia, asianomaiselle kolmannelle osapuolelle (ja sen neuvonantajille), jotka voivat käyttää tietoja hankinnan yhteydessä:

Analytiikkatoimittajat, jotka auttavat meitä verkkosivustojemme parantamisessa ja optimoinnissa;

Lainvalvontaviranomaiset tai muut kolmannet osapuolet alla kuvattuihin tarkoituksiin.

Voimme myös paljastaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, jos meillä on velvollisuus paljastaa tai jakaa henkilötietojasi lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi tai valvoa tai soveltaa Verkkosivustomme Käyttöehtoja ja muita sopimuksia tai suojella Purodorén, asiakkaidemme tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta. Tämä sisältää tietojenvaihdon muiden yritysten ja järjestöjen kanssa petosten havaitsemiseksi ja suojaamiseksi sekä luottoriskien vähentämiseksi.

Huomion arvoista on, että emme luovuta henkilötietojasi koskaan muille yrityksille suoramarkkinointitarkoituksiin. 

5. MITEN SÄILYTÄMME JA SUOJELEMME HENKILÖTIETOJASI

Teemme kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kaikki meille antamasi tiedot tallennetaan palveluntarjoajiemme suojatuille palvelimille (tällä hetkellä Shopify ja Google). Kolmannet osapuolet suorittavat kaikki maksutapahtumat SSL-tekniikkaa käyttäen salattujen yhteyksien kautta. 

Valitettavasti tiedonsiirto internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan henkilötietojasi, emme voi taata Verkkosivustollemme lähetettyjen tietojen turvallisuutta, kaikkien tietojen lähetys tapahtuu omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääksemme luvattoman pääsyn.

6. HENKILÖTIETOJESI SÄILYTYS

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen muutoin kuin liiketoimintatarkoituksemme tai lakisääteisten vaatimusten vuoksi.

7. MITKÄ OVAT OIKEUTESI TIETOIHISI?

Kaikki keräämämme Henkilötiedot kuuluvat sinulle. Olemme kuitenkin Henkilötietojesi kerääjä ja käsittelijä. Tämä merkitsee meille velvollisuuksia kunnioittaa oikeuksiasi Henkilötietoihin ja helpottaa niihin liittyvien oikeuksien käyttöä. Jos haluat poistaa tietosi, ota meihin yhteyttä, niin tuhoamme tietosi maksutta. Ilmoitamme sinulle toimenpiteistä, jotka olemme toteuttaneet pyyntösi mukaisesti mahdollisimman pian, mutta joka tapauksessa viimeistään 30 (kolmekymmentä) päivää myöhemmin.

Voimassa olevien säännösten, erityisesti GDPR:n, mukaisesti sinulla on huomattava määrä Henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia, kuten:

Pääsyoikeus. Voit saada meiltä vahvistuksen siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja, ja saada pääsyn tällaisiin henkilötietoihin. Sinulla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa hallussamme olevia henkilötietoja. Lähetä pyyntösi sähköpostitse osoitteeseen info<at>purodore.com ja poistamme mahdolliset henkilötietosi, joita meillä on.

Oikeus korjata virheelliset Henkilötietosi ja saada täydennettyä puutteelliset henkilötiedot, myös antamalla täydentävä lausunto

Oikeus poistaa Henkilötietos.i Huomaa, että pyyntö Henkilötietojesi poistamisesta lopettaa myös tilisi sivustolla. Poistamme automaattisesti ja ilman aiheetonta viivytystä Henkilötietosi, kun niitä ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai muutoin käsitelty; 

Oikeus rajoittaa Henkilötietojesi käsittelyä; 

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Voit saada meiltä sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet toimittanut meille, ja siirtää ne toiselle Henkilötietojen käsittelijälle;

Oikeus vastustaa Henkilötietojesi käsittelyä, 

Oikeus peruuttaa suostumuksesi Henkilötietojesi käyttöön milloin tahansa 

8. ANALYTIIKKA

Kun joku vierailee verkkosivustolla, käytämme kolmannen osapuolen palvelua, Google Analyticsia, keräämään vakiomuotoisia Internet-lokitietoja ja tietoja vierailijoiden käyttäytymismalleista. Teemme tämän seurataksemme esimerkiksi sivuston eri osien kävijämäärää ja vuorovaikutusta sivuston kanssa. Nämä tiedot käsitellään tavalla, joka ei tunnista ketään. Emme tee emmekä anna Googlen tehdä yrityksiä selvittää verkkosivustomme kävijöiden henkilöllisyyttä.

9. TIETOSUOJAN TURVAUS

Tietojen siirtämiseksi verkkosivustojemme, sovellustemme ja taustajärjestelmien välillä viestintä salataan SSL (Secure Socket Layer) -salauksella. Suojaamme järjestelmiä ja käsittelyä useilla teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä. Näitä ovat tietojen salaus, pseudonymisointi ja anonymisointi, looginen ja fyysinen pääsynrajoitus ja -hallinta, palomuurit ja palautusjärjestelmät sekä eheystestaus. Työntekijöitämme koulutetaan säännöllisesti henkilötietojen arkaluonteiseen käsittelyyn ja heidän on noudatettava tietosuojaa lakisääteisten vaatimusten mukaisesti.

10. ALAIKÄISET

Emme tietoisesti kerää tai muuten käsittele alle 18-vuotiaiden alaikäisten henkilötietoja. Jos huomaamme, että yksi käyttäjistämme/vierailijoistamme on alaikäinen, ryhdymme välittömästi toimiin heidän tietojensa poistamiseksi. Jos uskot, että olemme käsitelleet tai pidämme edelleen hallussamme alaikäisiä koskevia tietoja, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info<at>purodore.com ja poistamme sen mahdollisimman pian. 

11. MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESSA

Pidätämme oikeuden harkintamme mukaan muuttaa, muokata, lisätä tai poistaa osia tästä käytännöstä milloin tahansa julkaisemalla päivitetyn käytännön täällä. Jos jatkat sivuston käyttöä tämän käytännön muutosten julkaisemisen jälkeen, hyväksyt nämä muutokset. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tällä sivulla. Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 13.8.2021.